Beverageboosters-sales-gidi-de-kort-merlijn-stieger

Raise your sales!

We zijn al een langere tijd actief in de drankenwereld, we hebben door de jaren heen talloze slijterijen en groothandels aangesloten voor onze trouwe klanten.

Met ons team aan ervaren accountmanagers zorgen we voor langdurige en lucratieve samenwerkingen voor onze klanten, altijd netjes gekleed en een glimlach op het gezicht beginnen we dan ook mee!

Bekijk hieronder hoe we te werk gaan.

Marktonderzoek

marktonderzoek-beverageboosters

Voor we aan een nieuwe opdracht beginnen kijken we eerst zorgvuldig naar de huidige markt, waar is de vraag hoog?, hoe spelen we hier op in?.

We maken een uitgewerkt plan en werken vanuit daar stap voor stap alles af.

Sales plan

sales-plan-beverageboosters

Na het uitwerken van het marktonderzoek werken we een passend salesplan uit.

We kijken naar de juiste strategie om het desbetreffende product zo goed mogelijk in de markt te kunnen zetten.

Leadgeneratie

leadgeneratie-beverageboosters

Hoe genereren wij leads?

Hier hanteren wij een aantal verschillende strategieën voor.

Per opdracht zoeken wij de geschikte strategie en gaan daarmee aan de slag.

Verkopen

sales-beverageboosters

Met ons team aan ervaren accountmanagers is verkopen geen probleem.

We gebruiken ons grote netwerk en stellen onze huidige producten aan hen voor.

SALES PARTNERS

PULCINOS

Sinds 2012 maakt Tomas limoncello volgens het recept van zijn oom op Sicilië. Pulcinos, opgericht in 2018, produceert een breed scala aan likeuren zoals Limoncello, Valenti, Yuzu en Vanilla Liquor. Verschillende likeuren hebben prijzen gewonnen op internationale sterke drankwedstrijden, zoals limoncello met gouden medailles, grapefruitlikeur en valentijn met bronzen medailles. Bent u benieuwd naar onze likeuren, bezoek dan onze webshop, bezoek onze restaurants of onze Slijterij Satiata. Onze likeuren zijn ook verkrijgbaar bij diverse slijterijen door heel Nederland.

pulcinos-tilburg-gidi-de-kort
gold-dry-merlijn-stieger

GOLD DRY

Joel Beukers (Nederlands fitnessmodel) wilde iets doen met zijn maat Julian. Terwijl ze genoten van wodka en verrassingen bij Nikki Beach Ibiza, kwamen ze op een briljant idee: wodka! Niet zomaar een wodka, maar GOUD DROGE WODKA! Joel’s constante drankje terwijl hij ermee “door goud kan lopen”. Kortom pure winst! Gold Dry Vodka wordt traditioneel op Hollandse wijze gedistilleerd in Schiedam (Rotterdam), de bakermat van premium wodka en gin. Dry Gold begint met 100% granen van de hoogste kwaliteit. Gold Dry wordt vijf keer gedistilleerd, waardoor de wodka elke keer zachter en verfijnder wordt. Na destillatie wordt permeaatwater toegevoegd. Zo bereikt de wodka zijn optimale sterkte en optimale smaak. Eén shot (35 ml) Gold Dry Vodka met 40% vol. (alcohol) bevat 77 calorieën en is ideaal als je een strandwandeling wilt maken.

EMPOTRADOR

Ons verhaal is een verhaal over vriendschap. Twee vrienden reisden naar de Dominicaanse Republiek waar ze verliefd werden op merenguemuziek, een wild nachtleven, geweldig eten en geweldige drankjes. Vooral rum. Ze bezochten verschillende rumstokerijen en raakten geïnteresseerd in deze (niet) beroemde Caribische spirit. Ze wisten dat ze hun nieuwe passie voor rum wilden delen met vrienden thuis in Amsterdam. In de daaropvolgende jaren bezochten ze verschillende Caribische eilanden, proefden ze veel rum en leerden ze hoe het werd gemaakt. Samen met lokale distilleerderijen ontwikkelden ze hun eigen unieke rumrecept en noemden het Empotrador.

empotrador-beverageboosters

VAN DYCK

VanDyck GIN is een frisse en zeer zachte gin op basis van Hollandse komkommer en roos. De kruiden die bij de destillatie worden gebruikt, gecombineerd met tonen van komkommer en roos, geven het een uniek karakter. Beste ingrediënten (botanisch) voor deze gin: jeneverbessen, kardemom, korianderzaad, vanille, citroen, komkommer

CONTACT

Tel: +316 38829949 

Mail: info@beverageboosters.nl